המשוררת יונה וולך-עליה השלום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/02/2007 | 21:23 | מאת: שיבא

שלום לכולן ולכולם, יצא לי לאחרונה לקנות ספר של יונה וולך... ללא ספק היא אישה וללא ספק היא מינית ומוכשרת ומדהימה... מישהי אוהבת את יונה וולך? אני מאוד מזדהה עם המון שירים שלה, למרות שהיא קשה לי לקריאה, היא מעורפלת ואסיוציאטיבית ביותר.... שלכן, שיבא

19/02/2007 | 20:55 | מאת: שירה

שלום שיבא כן, אני אוהבת את שיריה של יונה וולך, אבל אני חייבת להודות שלא ירדתי לסוף דעתך בקשר להודעה הזו... כל טוב שירה

08/03/2007 | 17:01 | מאת: אנט רוד

בלי לא רוצה לקיים איתי יחסי מין

12/03/2014 | 15:51 | מאת: אנונימי

אם הוא לא רוצה כנראה יש לו סיבה. אין גבר שלא רוצה מין כנראה איבד עניין בך או שיש לו מישהיא אחרת או שהמראה שלך דוחה אותו מכיוון שאני מכיר אותך ויודע שאת נת לא רע בכלל כנראה שהוא בוגד בך.

05/01/2014 | 05:29 | מאת: אנונימי

תגרמי לו לעשות איתך סקס ..יש מיליון דרכים לאישה לפתות את הגבר בשביל סקס ..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו