יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/02/2007 | 08:30 | מאת: א

שלום היתי רוצה לשאול שאלה כאשר אישה מקימת יחסי מין למה אחרי זמן מה האבר המין מתחיל לשרוף וכואב בחדירה זה עצל כולם כך או רק עצלי

14/02/2007 | 15:01 | מאת: א

אני ניבדקתי עצל גנקולוג ואין לי דלקות ברוך ה' אבל אחרי חצי שעה של כיום יחסי מין כואב לי בכול זאת למה זה

19/02/2007 | 21:03 | מאת: שירה

ערב טוב אם את מדברת על חצי שעה של חדירה (כלומר - שפשוף והחדרה של איבר המין הגברי אל תוך נרתיקך), מאד סביר שעצם החיכוך גורם לך לתחושה של צריבה ושריפה. השתמשי בחומר סיכוך (ג'ל על בסיס מים, ניתן לרכישה בכל בית מרקחת או סופר פארם ללא צורך במרשם רופא) או במים או רוק. אם כואב לך, עשי הפסקה. אין טעם להמשיך מגע מיני כואב. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו