בעלי בורח ממני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/02/2007 | 12:02 | מאת: הילה

שלום רב אני בת 24 נשואה שנה ויש לנו בת חודש וחצי. מאחרי שילדתי וחזרתי לעצמי המשיכה מיני של בעלי כלפי ירד המון תמיד לפני לידה וגם לפני הריון הוא היה מאוד חם ורומנטי והינו מקימים יחסי מין פעמים כל לילה.ומרגע שהוא היה חוזר מעבודה עד מחרת בבוקר היה מנשק אותי אולי 1000 פעמים ומחבק אותי... אבל עכשיו אפילו שאני פותחת את הדלת הוא לא מנשק אותי בקושי אחרי שאני מבקשת ממנו נותן לי נישיקה ולא מנשק אותי בחזרה אפילו.וגם בקושי פעמים בשבוע מקיימים יחסים וגם אחרי שאני מתחילה ומבקשת ממנו הרבה פעמים וגם שעושים הוא לא מתחשב בי ולא מספק אותי וכל הזמן אומר לי שהוא עייף ורוצה לנוח ושאני מיתלוננת אומר" זה לא נכון פשוט אני מנשק את התינוקת יותר וכל הזמן שלי עובר עם לשחק עם התינוקת " ומרוב שמנשק אותה אין לו כוח לנשק אותי. גם אין לא כוח להקשיב לי תמיד או עייף או יש לו מה לעשות או רוצה להיתקלח ,לשבת על המחשב.... אני לא יודעת מה לעשות .כל היום אני מחכה שהוא יבוא תיהיה איתי קצת ,עד שהוא בא לא שם לב עליי בכלל ולא חשוב לו מה עובר עליי,אז מה עם הרגשות שלי???????!!!!!!! מה אתה מציע לי לעשות?????????? מה הכי נכון לעשות??ואיך להיתנהג????????? תודה

15/02/2007 | 11:54 | מאת: אריאלה

זו הבעיה של כול הגברים אחרי הילד הראשון לחץ של עבודה בית כסף ועוד ליון דברים נכון לא מוצדק את ההיתנהגות שלו אבל אני יכולה להגיד לך שזה רק יפגעה בסוף בו יהיה לכם נתק את תילמדי לחיות עם הנתק הזה וכשהוא ירצה לחזור בו זה יהיה מאוחר זה לא יהיה אותו דבר בהצלחה

19/02/2007 | 21:13 | מאת: שירה

הילה ערב טוב איני מכירה את בעלך ולכן כל תשובה שאתן כאן בנסיון לנחש מה עובר עליו תהיה בגדר ניחוש אינטואיטיבי בלבד. על מנת לדעת *בוודאות* מה עובר בראשו, תיאלצי לאזור אומץ ולפתוח איתו בשיחה גלויה. שאלי אותו האם משהו מטריד אותו, האם הוא הבחין בכך שחיי המין שלהם השתנו מהקצה אל הקצה והאם הוא יכול לשתף אותך בסיבות לכך. שתפי אותו בכך שזה מפריע לך, נסי לא לבטא את עצמך כמתלוננת ומאשימה אלא ספרי לו שהוא חסר לך. כל אחד אוהב לשמוע שהוא חסר ושמתגעגעים אליו, אחרי הכל. כפי שאמרתי, אין לי יכולת ממשית לדעת מה הסיבות להתרחקות שלו. יתכן שהוא באמת עייף כמו הרבה הורים טריים (לילות ללא שינה, דאגות הפרנסה וכו') ויתכן שקשה לו להביט בך בעיניים מלאות תשוקה כמו פעם כיוון שהפכת לאמא, ואולי בתפיסה שלו (כמו תפיסה של רבים אחרים) - אמא אמורה להיות אדם לא-מיני, המוקדשת כולה לגידול הילדים. כאמור, רק שיחה גלויה איתו תוכל לשפוך אור על הנושא. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו