מניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/02/2007 | 20:45 | מאת: עינב

אני מתחתנת בעוד חודש וחצי ואני ובעלי לעתיד עוד לא פתרנו את נושא הילדים. אני ממש לא רוצה ילד כרגע והוא ממש רוצה ילד כרגע. הגענו להסכמה די הדדית לחכות עם זה לפחות כמה חודשים (חצי שנה לכל היותר). והלכתי לרופאה קבל גלולות אבל היא טענה שלבחורה עם מחזור מסודר לא כדאי להשתמש בגלולות "שמקלקלות" את המערכת גם אם לאופן זמני כי אח"כ לא הטוח שהמערכת תחזור להיות כמו קודם. החלטתי להתייעץ עם בעלי לעתיד שכבר לא מעוניין שאקח גלולות. ולא רוצה לשמור בשיטת הימים הבטוחים. ועכשיו אני אובדת עיצות. אוהבת אותו, רוצה אותו אבל לא רוצה תינוק. אבל הוא כ"כ רוצה שאני לא יכולה לקחת כדורים. האם יש דרכים טובות למנוע הריון או לפחות לצמצם את הסיכוי להריון ולא באמצעות שימוש בגלולות,ימים בטוחים? שמעתי שאם עושים פעילות פיזית לאחר קיום יחסים, ואם מתקלחים אז הסיכוי להריון ממש קטן. האומנם??? בבקשה כל מידע על הקטנת הסיכוי ולו במעו יתקבל בשמה ענקית.

12/02/2007 | 08:25 | מאת: רוני

נשמע לי קצת לא מחובר לגבי השימוש בגלולות זהו האמצעי הטוב ביותר למניעת הריון אולם כל שיטה וחסרונותיה עייני בקישור הבא http://www.doctors.co.il/xID-4470,xCT-31,m-Doctors,a-Article.html http://www.medethics.org.il/articles/tora/subject49.asp עלייך לבחור בין השיטות

12/02/2007 | 13:41 | מאת: רוני, תודה (:

16/02/2007 | 21:32 | מאת: שיבא

היי שמעת פעם על קונדומים של דורקס? מה הבעיה? זה מונע הריון אני כבר שנים עם קונדומים זה נקי וסודר ואחלה שבאחלה שלך, שיבא

22/02/2007 | 21:53 | מאת: יוסי

לגבי שימוש בקנדום האם קרה פעם למשהו פה שהוא בטעות הניח את הקנדום הפוך על האיבר ניסה לגלגל ושם לב שזה הפוך , ואז הופכים אתו ,האם יש חשש מזה להריון ,כי הרי יש לפעמים פליטה קטנטנה ברגע שהאיבר מזדקף,לא שריאיתי איזה נוזל או טיפה אבל החשש קיים

19/02/2007 | 21:17 | מאת: שירה

עינב, אני מצטרפת לדבריו של רוני וחייבת לתהות בקול רם על דבריה התמוהים ביותר של רופאת הנשים שלך. הגלולות לא מקלקלות שום מערכת, ובוודאי שלא פוגמות במחזור החודשי הטבעי של הגוף שלך. כאשר מפסיקים לקחת את הגלולות, הגוף שלך חוזר לקבל מחזור באותה הקביעות שהיתה לפני שהתחלת עם הגלולות. במידה והמחזור שלך היה לא סדיר - הוא יחזור להיות לא סדיר. במידה והיה לך מחזור מסודר וקבוע - כך יהיה שוב לאחר שתפסיקי עם הגלולות. בזהירות רבה הייתי מציעה לך לשקול להחליף רופאה. צר לי, אבל דבריה מאד מוזרים לי. כל טוב ובהצלחה בחיי הנישואים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו