הגיינה ביחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/02/2007 | 18:10 | מאת: אילנה

אני תמיד דואגת להתקלח לפני קיום יחסים בגלל פחד מדלקת בדרכי השתן ומחלות אחרות. דבר זה פוגע בספונטניות ובתחושת הרטיבות. רציתי לדעת האם מקלחת לפני קיום יחסי מין באמת הכרחית? (פעם אחת וויתרתי על המקלחת והיה לי דלקת בדרכי השתן, יכול להיות שזה היה פסיכולוגי?)

10/02/2007 | 21:38 | מאת: שירה

שלום אילנה לא ממש הבנתי מה הקשר בין מקלחת לפני יחסי מין ובין מניעת דלקת בדרכי השתן. אין הכרח להתקלח לפני קיום יחסי המין, אין גם הכרח להתקלח לאחר קיום יחסי מין. לשמירה על הגיינה אישית יש להקפיד על רחצה יומיומית (או לפעמים מספר פעמים ביום במידה ואת עובדת בעבודה פיסית קשה הכרוכה בהזעה מרובה), אבל אין כל קשר בין רחצה לבין קיום יחסים. כל טוב שירה

11/02/2007 | 08:30 | מאת: רוני

אין חובת מקלחת או שטיפה לפני ואחרי יחסים אינטימיים אני אישית לא הייתי רוצה להכנס למיטה עם מישהי לא שטופה היטב כי זה בהחלט גורם למעצורים (סקס אוראלי וכד') מקלחת משותפת יכולה רק לשפר את הספונטניות ...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו