כואבת לי הבטן....

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/02/2007 | 16:26 | מאת: יערה

לרופא הפורום שלום רב.... בזמן קיום יחסי מין יש לי כאבי בטן בצד ימין תחתון, אני רוצה להוסיף שגם בזמן שאני מתאפקת והשלפוחית שתן מלאה נורא כואב לי בצד ימין של הבטן (חשוב לציין שאני מרגישה צורך להתרוקן בגלל הכאבים בצד ימין ולא מתחושה שאם אני לא מתפנה עוד שניה אני "מתפוצצת" בקיצר זו לא אותה תחושה כמו שמתאפקים המון זמן כי אין שרותים קרובים). אני סובלת כבר הרבה זמן מהתקפי כאבי בטן בצד זה (לאוו דוווקא בזמן קיום יחסי מין) עד עכשיו הסיבה טרם ידועה (בהתקף הראשון עברתי כריתת התוספתן שבוצעה לפני שנתיים וחצי). לפני שנה וחצי עברתי סי טי, האם הממצאים בו יכולים להסביר את הכאבים במהלך קיום יחסי מין (חשוב לציין שבזמן הבדיקה הייתי בתולה, וכן אז הרופא נשים לא התרשם מהבדיקות, בנוסף לאחר הבדיקה עברתי קולונוסקופיה שהיתה תקינה) בדיקת הסי טי: רטרופריטונאום עם בלוטות לימפה קטנות. בלוטות לימפה קטנות ב- RLQ. סיכות ניתוחיות ב- RLQ. עיבוי קל של דופן הצקום וטרמינאל איליום. שלפוחית השתן ואברי האגן ללא ממצא פתלוגי. לא הודגם גוש אגני. רושם לצואר ראש מעובה, רחם עם מרכז היפודנסי. מוקד היפרדנסי מוארך בגבול רחם- שלפוחית שטיבו אינו ברור. בלוטות קטנות במפשעות. תודה רבה...

10/02/2007 | 21:43 | מאת: שירה

יערה ערב טוב למרות רצוני לסייע לך, את בפורום הלא מתאים ויתרה מזאת - אני סבורה ששאלתך אינה מתאימה כלל לפורום באינטרנט. אנא גשי לרופא המשפחה שלך עם הממצאים של הבדיקות, ובקשי שיפנה אותך למומחה המתאים על מנת לערוך ניתוח של הממצאים והמשך בירור מקיף למקור לכאבייך. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו