גשר בקרום הבתולין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/02/2007 | 15:41 | מאת: עומר

לפני כמה ימים הלכתי לרופאת הנשים שלי היא בדקה אותי והסתבר שיש לי גשר בקרום הבתולין..זה אומר שהקרום נקרע ב-2 מקומות שונים ונשארה חתיכת עור גמישה שלא אמורה להפריע היא אמרה שכשאני אלד הגשר ייקרע אבל עד אז הוא לא אמור להפריע לי יכול להיות אבל שבגללו קשה לי להגע לאורגזמה בזמן קיום היחסים עם בן זוגי? אף פעם לא הגעתי לאורגזמה מחדירה אבל לפני שהתחלנו לקיים יחסים הייתי מגיעה לאורגזמה לעתים קרובות אףפעם גם לא ממש נהנתי מאוננות כנראה שאני לא יודעת בדיוק מה עושים ורק עם בן זוגי אני מרגישה נוח מבחינה מינית. אז שאלתי היא האם לגשר הזה יש קשר להנאה שלי...אני נהנת מיחסי מין אני פשוט לא מגיעה לאורגזמה לפעמים זה קצת מתסכל...אודה לכם אם תענו(: עומר

10/02/2007 | 21:47 | מאת: שירה

שלום עומר אני לא רואה קשר בין קיומו של גשר בקרום הבתולים (בתוך הנרתיק) לבין העובדה שאינך מצליחה להגיע לאורגזמה בשעת חדירה. רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה כתוצאה מחדירה, וזקוקות לגירוי חיצוני של שפתי הנרתיק והדגדגן על מנת להגיע לסיפוק מיני. את כותבת שלפני שהתחלתם לקיים יחסים מלאים כן הצלחת לגמור והנה בדיוק התשובה שלך, בגוף השאלה. לפני שהתחלתם לקיים יחסים הכוללים חדירה, מן הסתם הרביתם לגרות דווקא את החלקים החיצוניים של הנרתיק שלך, ולכן לא היה לך כל קושי להגיע לאורגזמה. הרבה זוגות לצערי, מזניחים לגמרי את המשחק המקדים בו ברגע שמתחילים לקיים יחסים מלאים, כאילו שהאחד חייב לבוא על חשבון האחר. אל תזנקו ישר אל החדירה ותשכחו גם את שאר איברי הגוף שלך, שמספקים לך הנאה. האריכו במשחק המקדים ושמרו את החדירה לסוף. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו