בבקשה בנות! המלצה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/02/2007 | 11:55 | מאת: דיינה

אני מאוד צריכה המלצה על ויברטור שיעזור לי להגיע לאורגזמה! אני בת 30, נשואה 10 שנים, בעלי נהדר, עושה הכל, אבל אני לא מצליחה לעבור את הקו ולחוות אורגזמה. תעזרו לי! כבר ניסיתי את כל העצות שיש באתר, נותר לי לנסות ויברטור טוב, לא גדול מידי (קניתי פעם רולס רויס והוא נשאר בארון, ענק מידי!, אני צריכה משהו ל מ-ת-ח-י-ל-י-ם) תודה רבה!

04/02/2007 | 17:05 | מאת: רוני

בשוק קיימים אלפי ויברטורים מסוגים שונים ובמחירים שונים מומלץ על ויברטור ג'ל רוטט במהירויות שונות בגודל השווה לאיבר מין זכרי סדר גודל של עלות 250 ש"ח בהצלחה

16/02/2007 | 21:27 | מאת: שיבא

היי, את חמודה בטירוף... אין לי מושג על ויברטור, רק אספר לך... שפעם אני ובעלי שכרנו דירה והשוכרים הקודמים שכחו את יומן החיים של הבחורה ואת הויברטור שלה.... בעלי מצא אותו בארון עטוף בבד... וזה היה קטע מצחיק.... כל טוב לך, מותק אחת שיבא

19/02/2007 | 23:00 | מאת: רינת

שלום , אני חושבת שבשביל ההתחלה..עדיף לך להשתמש במשהו זמין תמיד.כף היד שלך...האצבעות.אצלי הפעם הראשונה שאוננתי הייתה בגיל 13 ..ורק בגיל 19 הייתה לי הכרות ראשונה עם ויברטור,שחבר שלי קנה לי. אז תהני... תודה,רינת.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו