בבקשה עזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/02/2007 | 11:08 | מאת: רונית

שלום! אני בת 28 ומקיימת יחסי מין כבר 8 שנים. יש לי מס' בעיות: 1) בן זוגי הנוכחי גומר מהר מדי לפני שאני בכלל מתחילה לגמור , אנו יוצאים כמס' חודשים והוא אומר שהוא עדיין מתרגש ממני ולכן זה קורה לו , אם אם אנו מקיימים יחסים כמס' פעמים באותו הלילה אז לוקח לא הרבה יותר זמן אבל אז זה כבר יותר מדי בשבילי ומתחיל לכאוב לי, שאלתי היא: למה זה כ"כ קיצוני אצלו וזה לא יכול להיות באמצע? 2) יש לי ניסיון קודם עם בני זוג אחרים ואני חושבת שהזקפה אצלו לא מספיק חזקה ולכן קשה לי להרגיש את איבר מינו. מה אפשר לעשות כדי להשהות את עניין הגמירה מהר וכן את התחושה? אשמח לקבל תשובה מהירה כי אני ממש מתוסכלת תודה, רונית

05/02/2007 | 08:44 | מאת: שירה

שלום רונית ההמלצה הכי טובה שאוכל להעניק לך היא לפנות לסקסולוג. איני יודעת מה מידת הפתיחות ביחסיכם, והאם אתם נוהגים לדבר בכנות ופתיחות על הכל, כולל על יחסי המין שלכם. האם הוא מודע לתחושותייך (או חוסר תחושותייך) במהלך יחסי המין ? האם הוא יודע שלדעתך יש כאן בעיה מסויימת ? על מנת לפנות לסקסולוג שינסה לסייע לו ולכם, כמובן שהנושא חייב להיות מדובר ביניכם קודם לכן. מציעה לך לעשות זאת ברגישות רבה מבלי לפגוע בו. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו