יובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/02/2007 | 10:59 | מאת: רונית

שלום! קורה לי הרבה שאני רוצה לקיים יחסי מין אבל הגוף "לא רוצה" , כלומר הנרתיק שלי יבש ובעת חדירה יש כאבים. אני נוטלת גלולות מס' שנים ורציתי לדעת אם יש איזשהו קשר לגלולות וכן אילו השפעות נוספות יש לגלולות אני בת 28 כמעט. תודה, רונית

05/02/2007 | 08:47 | מאת: שירה

שלום רונית את השיחה אודות הגלולות, השפעותיהן וכן הלאה את אמורה לשוחח עם רופא/ת הנשים שלך. לא הגיוני בעיניי שאת נוטלת תרופה מסויימת במשך כמה שנים באופן רציף, אולם לא ישבת מעולם עם הרופא האחראי לתחום הזה כדי לקבל ממנו את כל האינפורמציה הרלוונטית לגביה. חבל, זה חלק מהתפקיד שלו כרופא שלך. לגבי היובש - מאד יכול להיות שיש מצב בו הראש רוצה אבל הגוף רוצה דווקא משהו אחר... במקרים אלה הייתי מציעה לך להאריך במשחק המקדים לפני החדירה, על מנת לאפשר לנרתיק שלך להפריש את הלחות הרצויה. את יכולה גם להיעזר בלחות ממקור חיצוני (או ג'ל על בסיס מים, או רוק, או פשוט מים). כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו