מיגרנה וגלולות מרסילון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/02/2007 | 19:13 | מאת: רבקה

אני בת 26 שנה אחרי לידה נטלתי גלולות מרסילון והם גרמו לי לכאבי ראש חזקים הופנתי לנוירולוג שאמר לי להפסיק לקחת גלולות שאלתי היא : האם יש סוג גלולה אחר שאני יכולה לקחת ?מה הסיכון בנטילת גלולות למניעת הריו?ובאיזה אמצעי מניעה אחר אני יכולה להשתמש חוץ מקונדום שלא בא בחשבון מבחינת בעלי

05/02/2007 | 08:49 | מאת: שירה

שלום רבקה אם נבדקת על ידי נוירולוג והוא אמר לך שאת צריכה *להפסיק* לקחת גלולות למניעת הריון, את בוודאי לא מצפה שמנהלת פורום וירטואלי (שאינה רופאה) תאמר לך שאת יכולה לנסות סוג אחר של גלולות, נכון.... ? (אגב, התשובה היתה זהה גם לו הייתי רופאה). יעוץ באינטרנט אינו יכול להחליף את היעוץ הרפואי ה"מסורתי". קבעי תור עם רופא/ת הנשים שלך, והתייעצי לגבי כל הסוגיות החשובות שאת מעלה. יש פתרונות נוספים למניעת הריון חוץ מהגלולה, אבל צריך כמובן להתאים את הפתרון הנכון לאישה המתאימה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו