מין בהריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/01/2007 | 19:58 | מאת: הלה

שלום, האם קיים חשש כלשהו בקיום יחסי מין אנאליים-אוראליים בזמן ההריון? האם קיים סיכון לזיהום כלשהו לעובר? תודה

31/01/2007 | 07:43 | מאת: רוני

בהריון נטול סיבוכים אפשר לקיים יחסי מין וגם לאונן. אם מדובר בהריון עם התכוצויות מוקדמות שתי הפעולות אינן מומלצות. אין שום בעיה עם אורגזמה בזמן הריון, פרט לשינויים בגופך, וכמה קשה לך - קל לך להגיע לאורגזמה. יש שינויים בליבידו בזמן ההריון, וכמובן שינויים בגופך. חשוב להדריך את בן הזוג לגבי מה נעים (ובעיקר, מה לא ). אורגזמה בזמן "שמירת הריון" רעיון פחות טוב. ביחסים אנאליים יש לשמור על הגיינה ולא להעביר את האיבר לנרתיק. רצוי מאוד להשתמש בקונדום. לגבי תנוחות - אל תבצעו משהו שעלול לגרום לפגיעה בעובר יש מספיק תנוחות ...

16/02/2007 | 21:34 | מאת: שיבא

היי מותק, הרופא נשים שלי אמר שאפשר הכל, אני ובעלי די פחדנו , ובטח בשליש הראשון, מפני הפלה... לפני הילדה שלי שכבר נולדה... היתה לי הפלה טבעית.... אבל, אומרים שאפשר הכל... כי התינוק והרחם לא נמצאים בנרתיק.... תעשי מה שאת מרגישה וגורם לך להיות שלמה עם עצמך. ביי, שיבא

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו