סקס אנלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/01/2007 | 13:40 | מאת: ספיר

אני מאוד סקרנית לנסות, שלא לדבר על כך שהחבר שלי גם הוא מת שאני ארשה לו סוף סוף... העיניין הוא שלמרות הכל, אני נרתעת וניגעלת למחשבה שאולי יהיו שאריות צואה, או ריח... למרות שכמובן חשבתי על שימוש בקונדום, אך עדיין הבעיה לא ניפתרה כלל... האם תוכלו לייעץ לי מה לעשות? שמעתי שחוקן לפני יכול לעזור לעיניין השאריות, אך מעולם לא עשיתי גם את זה... ועדיין, זה לא פיתרון אידיאלי - "רגע, אני עושה חוקן וכבר חוזרת.." אשמח לכל ייעוץ :)

24/01/2007 | 14:28 | מאת: רוני

שאלות רבות חוזרות על עצמן בנושא מין אנאלי כדאי לקרוא בקישור הבא: http://www.sexuality.co.il/article.php?id=14 נכון שההכנה באמצעות חוקן "מורידה" את הספונטניות שיש ביחסי מין אולם מניסיון שטיפה טובה לפני יחסי מין מספיקה גם לקיום מין אנאלי בכיף תנו לספונטניות חדוות חיים ותהנו כל עוד אין בכך כאב או סבל למישהו מהצדדים

24/01/2007 | 17:57 | מאת: ספיר

המון תודות על הקישור, אבל באמת שלא חידש לי דבר... הבעיה שלי היא - הריח והשאריות. האם חוקן לפני הינו הדרך היחידה להבטיח שלא יופיעו? האם ישנו פיתרון אחר? ואם לא, כיצד עושים לעצמך חוקן?? כמה זמן לפני? עם מה? שלא לדבר באמת על הגריעה מהספונטניות...

30/03/2008 | 09:43 | מאת: איציק

ממליץ לקרוא כאן וליישם עך מנת להנות מסקס אנאלי http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1186170&passok=yes

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו