חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/01/2007 | 23:44 | מאת: דנה

אני וחבר שלי כבר 7 שנים ביחד ומאוד אוהבים, לאחרונה אני נמצאת אצלו המון, שנינו סטודנטים ובתקופת מבחנים, ומבחינתי רק ללמוד כל היום, בכלל לא חושבת או מרגישה צורך בסקס, ואילו חבר שלי לפחות פעמיים שלוש ביום מבקש ממני לספק אותו, אני לא עומדת בקצב שלו, ולא יודעת מה לעשות - להמשיך להתבאס, או לבאס אותו?

29/01/2007 | 14:29 | מאת: שירה

שלום דנה חייבת להודות שמשהו צרם לי מאד בהודעתך. אולי זה רק ניסוח קלוקל ולא הבחנת בזה בעצמך, אבל שימי לב שכתבת: "ואילו חבר שלי לפחות פעמיים שלוש ביום מבקש ממני לספק אותו"... אם הוא רוצה ש*יספקו* אותו, הוא יכול לאונן ולהגיע לסיפוק. אם הוא רוצה לשכב איתך לעומת זאת, הוא צריך להמתין לזמן בו הרעיון מתאים גם לך. אתם ביחד כבר שבע שנים, פרק זמן לא מבוטל ואני מניחה שלאורך התקופה הארוכה הזו נתקלתם כבר בסיטואציות בהן את רצית והוא לא, או להיפך. איך נהגתם אז ? התיאבון המיני של כל אחד מבני הזוג לא חייב להיות מתואם וזהה, ולמען האמת נדיר שהוא זהה אצל שני בני הזוג. כמו בכל דבר אחר, לומדים להתפשר ומגיעים לעמק השווה. אף אחד עוד לא מת (ככל הידוע לי) אם התאפק יממה כשבן או בת הזוג לא היה מעוניין בסקס ביום מסויים. לא מתאים עכשיו ? אז מנסים שוב מחר. אני לא מדברת על תקופת יובש של שבועות כמובן, אבל אדם בוגר אמור להיות מסוגל להתעלות פה ושם מעל הדחפים המיניים כאשר הוא נמצא בתוך מערכת זוגית מחייבת, כדי להתאים עצמו לרצונו או רצונה של בן/בת הזוג. אם בן או בת הזוג לא מעוניינים, כפי שאמרתי - אפשר לאונן ולפרוק את הדחף המיני בדרך זו. אם מדובר על פער מאד משמעותי בדחף המיני כפי שאת מתארת - מצב בו את לא מעוניינת כלל במין ואילו הוא רוצה שלוש פעמים ביום, אכן אתם בבעיה כי הדרך לפשרה היא ארוכה מאד. איני מכירה את החבר שלך כמובן, איני יודעת אם באופן *קבוע* הוא מעוניין במין שלוש פעמים ביום, אבל על פניו נשמע לי שהוא משתמש במין בתקופה ספציפית זו כדי "לברוח" מהלימודים... בזהירות רבה, אני אומרת שיחסי מין שלוש פעמים ביום (לפחות, על פי דברייך) כשאתם כבר יחד שבע שנים - - - נשמע לי קצת חורג מגבולות ההגיון הסביר. נסי לדבר איתו ולבדוק על איזה צורך *באמת* מיועדים יחסי המין האלה לענות. מה באמת חסר לו, או אולי ממה הוא מנסה קצת לברוח באמצעות המין. כל טוב ובהצלחה בבחינות שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו