איבוד בתולין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/02/2005 | 21:43 | מאת: אינה

שלום רב! אני מנסה לאבד בתולין כבר תוך שבועיים, אך ללא הצלחה. אנחנו (אני בת 18 והיא בן 21) מאוכזבים מאוד ואני לא רוצה להיפרד ממנו. כנראה שאיבר מינו גדול מדי ואני אצטרך לחפש מישהו אחר לחדירה ראשונה. יש אולי כדורים להרחבת נרתיק, או הצעות שממש יעזרו לנו? תודה.

11/02/2005 | 19:55 | מאת: המומחית35

אינה היקרה גם לי היה קשה לאבד את הבתולין- זה הצליח רק בגיל 21 וניסיתי החל מגיל 19 בכמה הזדמנויות !! מה שאני מציעה לך זה לשים הפתח צוואר הנרתיק שלך קצת ג'ל KY- להשיג בבתי המרקחת- זה לא עולה הרבה. ואז תראי שצ'לאקק ! האיבר נכנס וההנאה מרובה הג'ל הזה קצת מסריח ודביק אחרי - אבל אין דבר מושלם. להתחלה זה יעזור לך. אח"כ כבר בטח תדעי להסתדר בלי. בהצלחה

31/01/2006 | 15:47 | מאת: עינת

איבדתי את בתולי לפני שלושה ימים אך עדיין במהלך שלושת הימים יש לי דימום קל וכאבים במקום. מה זה אומר? זה מעיד על איזשהי פציעה או פגיעה ?

04/07/2009 | 14:19 | מאת: אורטל

מדחיפת אצבעות זה אפשרי לאבד את הבתולין ? כי דחפו לי אצבעות וירד לי דם .. מה זה אומר ? אני צריכה עזרה בדחיפותתתת ! האיימל שלי : [email protected]

12/02/2007 | 23:05 | מאת: מיכל

אני בחורה בת22 דתייה מעוכבת שידוך ואני עוד לא מצאתי את הבחור הנכון להינשא לו וקשה לי עם זה שאני צריכה להימנע מקיום יחסי מין עד החופה כי אומרים שזה פוגע בכבוד ובחור טוב לא יקבל אותי מה לעשות?

20/08/2007 | 16:11 | מאת: עביר

אני בת 33 ערבייה מצפון קימיתי יחי מין עם חבר אבד הוא נגע באצבע שלו היה סימיני דם רציתי לדעת אם אני איבדתי ביתולים כן או לא

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו