אין אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/01/2007 | 12:05 | מאת: מיטל

בילדותי הייתי מאוננת והגעתי להנאה חזקה. כיום אני נשואה ו3 שנים לא מגיע לאורגזמה האם יכול להיות שהדגדגן נשחק? נעלם? כי פעם זה היה מהר והיום בכלל לא.

29/01/2007 | 14:38 | מאת: שירה

שלום מיטל איברי הגוף שלנו לא נעלמים מעצמם והם גם לא נשחקים עם הזמן. אם תשתמשי בידייך מדי יום, האם הן ייעלמו או יישחקו בגלל תפקוד קבוע ? הדגדגן הוא האיבר היחיד בגוף האישה (בגוף האדם) שמיועד למטרה אחת ויחידה: הנאה. אין לו שום צורך תפקודי אחר, והוא נועד אך ורק כדי לענג אותך. העובדה שאת זוכרת שבילדותך נהגת לאונן עד הגעה לאורגזמה נהדרת בעיניי, כי היא מוכיחה לך שאת בהחלט כן מסוגלת להגיע לסיפוק מיני - אבל כנראה שנוח לך יותר לעשות זאת כשאת לבדך, עם עצמך. לא סיפרת האם מאז ילדותך הצלחת להגיע לאורגזמה בזמן יחסי מין עם שותפים אחרים, והאם רק עם בעלך בשלוש השנים האחרונות אינך מצליחה, או שמא מאז ומעולם לא הצלחת לשחזר את תחושת הסיפוק המיני המוכרת לך מילדותך. בתור התחלה, הייתי מציעה לך להתחיל לאונן שוב - בדיוק כפי שעשית כשהיית ילדה. נסי לשחזר את הדרך בה נגעת בעצמך אז, וכמובן הוסיפי דרכים אחרות כיד הדמיון הטובה עליך. צאי מתוך הנחה שההנאה הראשונית שמרגיש ילד מכל דבר שהוא חווה או רואה לראשונה - היא עצומה משום שהיא *ראשונית*. ילדים מתפעמים כשהם פוסעים את פסיעתם הראשונה על שתי רגליהם. האם את עדיין מתרגשת בכל פעם כשאת הולכת ברחוב על שתי רגלייך...? אני מניחה שלא. אל תצפי להתחרות ברגש הפליאה וההתלהבות הילדותית הראשונית כאשר גילית לראשונה את גופך ואת ההנאה שהוא מספק לך. צפי בהחלט להתרגשות אחרת ומספקת לא פחות, וכמבוגרת יש לך היכולת לחקור ולגלות את גופך באמצעים ובדמיון שלא היו לך כילדה - השתמשי בהם. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו