כמה שאלות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/01/2007 | 21:59 | מאת: שי

יש לי כמה שאלות: 1. אני לוקחת גלולות באופן קבוע בשעה 9-10 בלילה, יום אחד שכחתי את הגלולה ולקחתי אותה יום למחרת ב10 בבוקר. האם אני מוגנת? 2. האם זה בסדר להמשיך גלולות מהחפיסה הבאה במשך שבוע ורק לאחר מכן לעשות הפסקה. ושוב, במצב כזה, האם אני מוגנת? 3. בפעם הראשונה ששכבתי עם חבר שלי, לא ירד לי דם .. וגם לא בפעמים שאחרי כן, ולא בכלל . מה זה אומר? תודה

29/01/2007 | 14:40 | מאת: שירה

שלום שי את השאלות בנוגע לאמצעי המניעה אנא הפני לפורום המתאים או לרופא/ת הנשים שלך, פורום זה אינו עוסק באמצעי מניעה. בנוגע לדימום - נשים רבות אינן מדממות בפעם הראשונה לקיום היחסים, או בכלל. אין משמעות לעובדה שלא דיממת, אל תייחסי לכך כל חשיבות. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו