לא גומרת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/01/2007 | 12:32 | מאת: סיוון

החבר ואני (בני 19) ביחסים מיניים כבר חצי שנה. אף פעם לא גמרתי איתו. ולמעשה עם אף אחד אחר. לבד אני מצליחה לגמור, אך עם מישהו לא. אנחנו שוכבים, הוא יורד לי, הוא מפנק, אני נהנת מאוד מאוד אבל לא מצליחה לגמור! זה מתסכל אותי ואותו. אומרים שבעוד אצל גברים הגמירה היא 'אוטומטית', אצל נשים זה קשור בצורה מסויימת לרגש, למצפון.... האם זו יכולה להיות הבעיה שלי?

19/01/2007 | 12:28 | מאת: אהובה

יש לי בעיה אני ובעלי מקימים יכסי מין כבועים כבר שנתים ואני לא מצליחה להגיעה לאורגזמה אני לא יודעת מה לעשות אני אף פעם לא הגעתי איתו אורגזמה מי חדירה אם משחק מקדים אני גומרת אך מי חדירה לא אני מתבישת לספר לבעלי אני לא יודעת אם זה בעיה או לא תעזרו לי בבקשה

21/01/2007 | 08:06 | מאת: רוני

אורגזמה אצל נשים אינה אוטומטית כאשר מבצעים אקט מיני. כדי להגיע לאורגזמה לא מספיק חדירה בלבד. יש צורך במשחק מקדים ומושקע על מנת לקדם את התהליך ולהשיגו. כל יחסי המין החפוזים רובם יגמרו ללא אורגזמה אצל האשה יכולה לגוון את חיי המין מקריאה בספרים מתאימים סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד http://www.dyonon.com/BuildaGate4/general2/company_search_tree.php וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.dyonon.com/BuildaGate4/general2/company_search_tree.php שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

21/01/2007 | 15:42 | מאת: אהובה

אני הבנתי שצריך משחק מקדים אך אני מגיעה לאורגזמה רק במשחק מקדים ולא בחדירה . וכול המצב הזה מוריד לי את החשק לקיים יכסי מין ובעלי לא מבין מה קורה לי בגלל זה מה אלי לעשות

21/01/2007 | 08:07 | מאת: רוני

ראי תשובה בהמשך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו