לא גומרת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/01/2007 | 12:32 | מאת: סיוון

החבר ואני (בני 19) ביחסים מיניים כבר חצי שנה. אף פעם לא גמרתי איתו. ולמעשה עם אף אחד אחר. לבד אני מצליחה לגמור, אך עם מישהו לא. אנחנו שוכבים, הוא יורד לי, הוא מפנק, אני נהנת מאוד מאוד אבל לא מצליחה לגמור! זה מתסכל אותי ואותו. אומרים שבעוד אצל גברים הגמירה היא 'אוטומטית', אצל נשים זה קשור בצורה מסויימת לרגש, למצפון.... האם זו יכולה להיות הבעיה שלי?

28/01/2007 | 17:10 | מאת: אסתר

שלום. אני במערכת יחסים נהדרת כבר חצי שנה. שניינו בני 25, מעולם לא גמרתי.... לפניו חשבתי שזה בגלל שהם לא היו משהו מיוחד ולא הציק לי, אבל כעת, לאחר חצי שנה של קשר..... האמת היא שאני לא יודעת באיזה כיוון לחשוב. אשמח לתגובה/הסבר. תודה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו