אם אני לא אוהבת סקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/01/2007 | 16:31 | מאת: לא משתגעת

ואני צעירה, באמצע שנות העשרים לחיי, נראית מצויין, יש לי אפילו חבר, שנראה מצויין, אבל מה לעשות, אני לא מתה על סקס. זאת אומרת, זה נחמד אבל לא יותר מזה. וגם עם האחרים זה היה נחמד, אבל לא יותר מזה. אני לא אוהבת שמבצעים בי מין אוראלי, זה לא כיף. הייתי יכולה לחשוב שאני לא אוהבת סקס כי אני לא גומרת מחדירה אבל אני למשל, גומרת מאוננות עצמית וגם מזה כבר די נמאס לי ואני כבר לא עושה את זה. זה לא שנמאס לי כי נמאס לי מאוננות, שזה כביכול האקט היחידי ממנו אני מצליחה לגמור, אלא פשוט שאני לא מוצאת בזה הנאה יותר. זה נראה לי משעמם, כמו הסקס עצמו. אני גם לא מי יודע מה "בעניין" כשמגיעים לעניינים. די טוב לי במצב שלי, אני לא רואה בזה "תקופת יובש", אם אין לי סקס תקופת-מה אני לא "מתחרפנת", אני מעדיפה לישון מכורבלת עם בן הזוג שלי על פני לשכב איתו (על אף שאני נמשכת אליו). הוא כמובן היה מעדיף יותר. האם משהו לא בסדר בי? אני צריכה ללכת לטיפול? ולמה בכלל צריך ללכת לטיפול אם לא אוהבים סקס? האם אני מוכרחה לאהוב סקס?

17/01/2007 | 07:46 | מאת: רוני

כדאי מאוד לפנות לרופא לבירור הורמונאלי ושינוי גלולות למניעת הריון במידה ולוקחת. אם הבעיה אינה על רקע מטבולית אזי היא פסיכולוגית כדאי לך למהר ולטפל בכך לפני הופעת אי סביעות רצון של בנזוג וכד' הרבה פרידות מתרחשות מסיבה זו...

18/01/2007 | 08:31 | מאת: שירה

שלום ובוקר טוב לא אני היא זו שאקבע אם את "בסדר" או "לא בסדר", ואני גם לא חושבת שההגדרה עצמה היא העיקר. אם מין היה פעולה שקשורה אך ורק לעצמך ומשליכה אך ורק עליך, הייתי אומרת לך שאם לא בא לך - אין שום בעיה. אולם מכיוון שברור לך שכאשר את בתוך מערכת יחסים זוגית, פעילות מינית היא חלק מתקשורת בין שני בני הזוג והיא משליכה על האינטימיות ועל הקשר בין שניהם, או אז מתחילה להיות לך ולבן הזוג שלך בעיה. אם תוכלי למצוא בן זוג שאינו מעוניין במין (יש נשים וגברים שטוענים שאין להם דחף מיני ואינם מעוניינים לשנות זאת, והם חיים חיים מלאים ומאושרים ללא יצר מיני), אז פתרת את הנושא באופן יצירתי. ובכל זאת, רובם הגדול של בני האדם כן ניחנו בדחף מיני ברמה כזו או אחרת, ורובם לא היו בוחרים להוציא את המין מתוך מערכת היחסים הזוגית. ומכיוון שכך, יתכן שכדאי לך לשקול לפנות לטיפול (גינקולוגי, פסיכולוגי) כדי לבדוק איך ניתן לטפל בנושא. בהצלחה שירה

19/01/2007 | 04:00 | מאת: לא משתגעת

תודה על התשובות. הנושא קצת מוזר לי, בעבר הייתי קצת יותר יצירתית ומלאת תשוקה, היום כבר לא. אני לא מבינה מניין השחיקה הזו, וזה גם שלא שהיו לי הרבה גברים... ואני צעירה... האם יש קשר בין תזונה לסקס? ואני גם לא לוקחת גלולות. פשוט לא ברור לי למה נהייתי כזאת "זקנה", שאני חסרת כוחות לקיים יחסי מין... מניין באה 'שחיקה'?

13/09/2011 | 00:09 | מאת: נייט'ר

גם אני לא אוהבת סקס לדעתי זה טבעי שנשים פחות אוהבות וגברים יותר רוצים. גם נוצרנו ככה, אנחנו מחזיקות במיניות שהרי אנחנו מושכות יותר מטבעינו, העור, שדיים, איבר המין שלנו מזמין יותר וכו... אז אחותי, תרגישי טוב עם עצמך ושלא ישלחו אותך לשום טיפול

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו