קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/01/2007 | 21:31 | מאת: ריטה

האם קרום הבתולין יכול להיקרע כתוצאה מחדירת אצבע?והאם כתוצאה מכך אינני בתולה שואלת אני שאלה זו מאחר ולאחר מעשה זה נוצר על התחתונית 3 עיגולי דם חלשים? האומנם נקרע הקרום?

18/01/2007 | 06:06 | מאת: שירה

שלום ריטה התשובות הן לפי הסדר - בהחלט, ותלוי. בהחלט - קרום הבתולים יכול להיקרע מהחדרת אצבע או כל חפץ אחר. תלוי - לגבי השאלה האם את בתולה או לא. תלוי כיצד את מגדירה בתולים. אם את מגדירה בתולה כאישה שטרם קיימה יחסים מיניים הכוללים חדירה - הרי שאת עדיין בתולה. אם את מגדירה בתולה כאישה שקרום הבתולים שלה לא נקרע או נחדר - הרי שאת כבר לא נכללת בתוך ההגדרה הזו. יום נעים שירה

09/02/2007 | 12:04 | מאת: אסנת

שלום רב.יש לי שאלה בקשר לקרום ביתולים.איפה נמצא.איך הוא נראה.ואשמח גם תמונה לקבל.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו