מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/01/2007 | 18:21 | מאת: אושראוד

אני נוטלת גלולות פמינט למעלה כמעט 3 שנים ברציפות.. כל חודש כאשר מגיע תאריך הקבלה של המחזור החודשי אני תמיד בחששות האם אני אקבל מחזור או לא אקבל מחזור. אני נוטלת בערב את הגלולות בין השעות 8-10 ולא שוכחת אף גלולה אני מקיימת יחסי מין רק עם גלולות כאמצעי מניעה. האם מישהו יכול להרגיע אותי מחששותי?

15/01/2007 | 01:38 | מאת: ש

תראי, ברפואה אין דבר שהוא 100% בטוח! כך גם באמצעי מניעה. ידוע שגלולות מונעות הריון בתשעים וכמה, קרוב ל מאה אחוז .. בכל אופן תתייעצי עם רופא הנשים שלך

18/01/2007 | 06:16 | מאת: שירה

שלום ובוקר טוב איני יודעת בדיוק מדוע את מודאגת מאד (כהגדרתך) בעודך משתמשת באמצעי המניעה היעיל ביותר כיום מבחינת הצלחת מניעת הריון. יתכן שאם תפני לרופא הנשים שלך ותבקשי הסבר מפורט אודות פעילות הגלולות ויעילותן, הוא יצליח להפיג את חששותייך. בחיים אין הבטחה לשום דבר שיתממש במאה אחוזים, פרט לעובדה שאיש מאיתנו לא יחיה לנצח ויום יבוא וכולנו ניפרד מהעולם הזה. את חייבת לעבור את חייך בחוסר הוודאות היחסי, ולדעת שבעוד שאת כן יכולה להיות זהירה ואחראית ופרקטית ובוגרת, ולהגן על עצמך באופן מקסימלי מהדברים שאינך רוצה שיקרו לך - תמיד ישנו גם הסיכוי/סיכון שפה ושם יקרה לך משהו שאינך רוצה, ושלא צפית את בואו. אם את נוטלת את אמצעי המניעה כנדרש ולא שוכחת אף גלולה, את מוגנת כמעט במאה אחוזים של יעילות. אישית, נראה לי חבל לדאוג בשל הריון לא רצוי, דווקא בתחום הזה טווח השקט הנפשי שאת יכולה להרשות לעצמך הוא די רחב, ואת יכולה להתפנות לדאוג לגבי דברים אחרים בחיים שהם הרבה פחות וודאיים וקלים מאשר שימוש באמצעי מניעה... כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו