לבן.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/01/2007 | 19:35 | מאת: שלי

לפעמים יש לי תחושת אי נוחות באיבר המין. כשאני מסתכלת, אני רואה שהשפתיים הפנימיות קיבלו צבע לבן, וגם אזור הדגדגן. מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? (מחלת מין יורדת מהפרק, אני עדיין בתולה). תודה

16/01/2007 | 08:33 | מאת: שלי

צבע הרקמה עצמו הופך ללבן. אלו לא הפרשות.

18/01/2007 | 06:11 | מאת: שירה

שלום שלי קשה מאד עד בלתי אפשרי להשיב באינטרנט על שאלות שקשורות לתופעות חיצוניות גופניות, שמן הסתם מחייבות העפת מבט ובדיקה של התופעה המדוברת על מנת להבין את כוונתך. ממליצה לך לפנות לרופא נשים לבירור העניין. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו