הופתעתי מאשתי על רעיון של סקס קבוצתי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/01/2007 | 21:33 | מאת: דקל

הנני שאלתי קודם על כך שאשתי לא מרוצה שלא מצליחה להביא אותי לפליטה ע"י מציצה - אז במקביל היא הציעה לי לחשוב על כך איך אני הייתי מקבל את הרעיון על סקס קבוצתי כדי לגוון את היחסים בינינו ואיך באמת אני צריך להגיב על זה?

13/01/2007 | 14:58 | מאת: שירה

שלום דקל אתה ממשיך באותה מתכונת של שאלת שאלות שלגמרי לא קשורות לפורום מיניות האישה. צר לי, אבל אין באפשרותי להשיב על שאלות שלא קשורות לתחום הפורום. מציעה לך לפנות לפורום סקסולוגיה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו