עדיין בתולה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/01/2007 | 21:42 | מאת: בת 23

שלום רב, יש לי משהו שמאוד מעיק עלי כבר זמן רב, אני פשוט חייבת לשתף מישהו... אני סטודנטית בת 23, שנראית טוב, יש לי המון חברים וחברות אך מעולם לא היו לי קשרים רציניים. פה ושם יצאתי עם בחורים אך זה נגמר לאחר כמה ימים מכל מיני סיבות. הקשר האחרון שהיה לי היה( כמה חודשים) עם בחור שהתאהבתי בו אך הוא טס לצורכי עבודה בחו"ל לעיתים קרובות כך שהקשר שלנו לא ממש מחזיק מעמד, הוא גם מעולם לא ניפתח אלי ואמר לי שהוא אוהב אותי ולכן גם כשהיה בא לישון אצלי מעולם לא שכבנו כי היה לי קצת קשה להיפתח בפניו באופן הזה. לא ידעתי למה לצפות, אני גם נורא מפחדת שיגלה שאני בתולה ויתאכזב, כי כבר יצאתי עם המון בחורים שברגע שאמרתי להם שאני בתולה, הם ניתקו איתי קשר מיידית! ברור לי שאלו בחורים שבסה"כ חיפשו דבר אחד, והוא ממש לא כזה אך עדיין אני לא מצליחה להשתחרר מזה ומה שמתסכל הוא שאני ממש הייתי רוצה שהוא יהיה הראשון ובנוסף לכך אני ממש מסוקרנת ומוכנה לחוות את זה כבר... אני יודעת שלא סתם חיכיתי עד עכשיו והייתי רוצה שהפעם הראשונה תהיה עם מישהו שיאהב אותי אך אני פשוט מפחדת לחשוף את ה"סוד" הקטן הזה. קיבלתי רושם שזה לא טוב להיות בתולה וצריך להיות עם ניסיון, מצד שני, החברות שלי תמיד טוענות שזה דווקא יותר מושך בעיני בחורים אם את בתולה... אך בגיל כזה זה כבר נשמע תמוה... למה? אני נורא מבולבלת כבר... בבקשה עזרו לי!

10/01/2007 | 07:49 | מאת: רוני

אין לך במה להתבייש בהיותך בתולה. אני כגבר הייתי מאוד מכבד להיות עם בחורה בתולה. נראה שהבעיה אינה מטעמי דת אלא מבעיה פסיכולוגית להיות בקשר מיני. חושב שיש מקום לפנות לפסיכולוג לבירור הבעיה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו