מציצה שלא מגרה את הבעל

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/01/2007 | 20:51 | מאת: דקל

אני (בן 50) ואשתי בת 30 נשואים באושר 7 שנים. בזמן אחרון מטריד אותה מאוד שנסויי מציצה שהיא עושה אינם מגרים אותי עד מצב אקולציה. בפין יש ראקציה והא נמתח היטב אבל ללא הפרשות כך שאנחנו נאלצים לסיים בצורה טריביאלית ונורמטיבית- אז יש אקולציה ללא בעיות. נזכרתי טוב שלפני 14 שנים היו לי יחסים עם אשה שבקלות הוציאה ממני את ההפרשות כמעט ללא מאמץ. איזה פתרונות יש אם בכלל. האם ביחסי מין רגילים יש גירוי מספיק לאקולציה ובמקרה של מציצוה - לא? מותר להוסיף שלשנינו כל צורת יחסי מין טובה ושנינו נהנים. אבל גם אשתי וגם אני רוצים יותר ולא את הציפור שבשמיים.

11/01/2007 | 11:37 | מאת: שירה

שהוא כאמור, הנושא שלשמו מיועד הפורום הזה. באופן כללי ביותר, אני יכולה לומר לך שאין הרבה הגיון להשוות בין מצב העוררות המינית שלך כיום בהיותך בן 50, לבין מצב העוררות שלך לפני 14 שנים. אתה עדיין גבר במיטב שנותיך אבל ברור מאליו שלא סביר להשוות בין תפקוד מיני בשנות החמישים לחייך לבין תפקודך המיני בשנות השלושים לחייך. מציעה לך לפנות לפורום סקסולוגיה בשאלה זו. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו