טסטוסטורון נמוך?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/01/2007 | 10:16 | מאת: רונית

בתוצאות בדיקת הדם נתגלה כי הטסטוסטרון שלי נמוך 1.0 ,מה זה אומר לגבי? מציינת- בת 30 נשואה +2 עם התקן תןך רחמי כבר שנה ,וביקשתי בדיקות דם הורמונליות מהסיבה לחוסר חשק מיני ,פצעי בגרות נוראיים שלא היו אף פעם ....

09/01/2007 | 12:03 | מאת: שירה

שלום רונית איני רופאת נשים והפורום אינו מיועד לנושאים גינקולוגיים. האפשרות הסבירה ביותר בעיניי היא שתגשי לפגישת יעוץ עם הגינקולוג שהפנה אותך לביצוע בדיקות הדם. הוא זה שאמור להסביר לך את תוצאות הבדיקות, ההשלכות שלהן ומה עושים (אם עושים) כדי לטפל בחוסר הנ"ל. יתכן שהתופעות עליהן את מדברת קשורות לרמה הנמוכה של הטסטוסטרון, אין לי מושג ועל כך יוכל להשיב רק רופא נשים מוסמך, כמובן. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו