פנטזיה ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/01/2007 | 23:42 | מאת: אכזבה

שלום אני כותבת כאן מתוך תסכול מוחלט, במטרה למצוא אולי נחמה או עזרה באיך להתמודד. אני סטודנטית, גרה עם חבר שלי, אנו יחד שלוש שנים כמעט, ובסה"כ טוב לי. לפני כמה חודשים הרגשתי שאני מתחילה להתאהב במישהו אחר, מהלימודים (נקרא לו ס'), אבל התעלמתי מזה כי הרי יש לי חבר וטוב לי איתו... אבל זה לא עזב אותי. זה הגיע למצב שהבנתי שאני ממש מאוהבת, ואני לא יכולה להפסיק לחשוב על ס'. החלטתי לספר ל-ס' מה אני מרגישה, בידיעה שהוא אינו פנוי לקשר, ובתקווה שהדחייה מצידו תפסיק אצלי את המחשבות האלה. ואכן זה מה שעשיתי, כתבתי לו אימייל בו סיפרתי לו שאני מאוהבת בו וחושבת שהוא מדהים, ושאני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו... הוא החזיר לי אימייל: "אני נשוי באושר, עם ילדים, ואני מתנצל אם נתתי לך את התחושה שאני מעוניין בקשר אחר- אני לא. אני מאחל לך בהצלחה בהמשך ושתתאהבי פעם במישהו שיוכל לאהוב אותך בחזרה." כמובן שבמקום לקלוט שהוא ממש לא בעניין ולעזוב אותו לנפשו (מה שתיארתי לעצמי מהתחלה), אני לקחתי את זה ממש רע וזה קרע אותי ועשה אותי כל כך עצובה, פשוט התחלתי לבכות, ממש לא יכולתי לתפקד באותו יום. מאז עבר כבר יותר מחודש ונתתי לזה את הזמן לדעוך ולהעלם לי מהראש, כי אני באמת מנסה להוציא אותו מהמחשבות שלי (הרי יש לי חבר!) אבל אני עדיין לא מצליחה! אני חולמת עליו בלילות, אני מפנטזת עליו לפעמים כשאני שוכבת עם חבר שלי, אני בוהה בו כל פעם שאני רואה אותו בלימודים... ונמאס לי! אני לא יודעת מה לעשות, למה אני לא מצליחה לשכוח ממנו? אני מרגישה שהוא הדבר המושלם בשבילי, ואני לא מבינה למה זה ככה כשבעצם יש לי חבר כבר שלוש שנים ואנחנו גרים יחד והכל טוב ביננו... איך עוברים הלאה?!....... תודה מראש לכל התומכים.

08/01/2007 | 03:45 | מאת: מיכאלה

אני מרגישה בדיוק כמוך. לצערי.... זה נמשך כבר שנים. אצלך זה עוד טרי, נסי לברוח ממנו כמה שאפשר... אני חוששת שאצלי המצב כבר אבוד.

08/01/2007 | 07:52 | מאת: רוני

מתאים לפורום פסיכולוגיה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו