חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/01/2007 | 07:39 | מאת: עמי

אנו נשואים כ 10 שנים לפני הנישואים אשתי היתה מאוד מינית וגם אחרי לאחר כשתי לידות הפסיקה כמעט להנות ממין לאחרונה זה החריף . יש לציין שאשתי עברה משבר והחלה לקחת ציפרלקס במקביל הינה לוקחת גלולות מסוג מרסילון. אני מת על אשתי ורק מלראות אותה ערומה אני מתגרה אולם היחסים שלנו בתחתית מבחינה מינית. היא מוכנה לספק אותי אולם לא מוכנה שאני אספק אותה בטענה שאין לה כוח וזה מדגדג לי זה מאוד חשוב ומאוד מפריע לי שזה חד צדדי היות ואני לא מרגיש יחסי בעל אישה אלא מגיע אליה מתפרק וזהו. רמזתי שאולי נלך לסקסולוג אולם לא הסכימה כמו כן בזמן החדירה היא מתלוננת על כאבים דבר שהיה אחרי החתונה וטיפולנו דרך תרפיה. יש לציין שהיא מגורה אזי היא לא מתלוננת על כאבים. מה עושים לפעמים לא בא לקיים עימה יחסים

06/01/2007 | 20:23 | מאת: לא מומחה

ודם כל לברר אצל הרופא האם התרופות שהיא לוקחת לא גורמות לחוסר חשק מיני. יש תרופות נוגדות דיכאון שאכן זו תופעת הלוואי שלהו.

08/01/2007 | 04:03 | מאת: מיכאלה

גם אני סובלת מחוסר חשק מיני, ואני לא לוקחת כלום. פשוט לא בא לי... אין לי שום סיבה, לא כאבי ראש ולא כלום. מה יכולה להיות אצלי הבעיה?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו