dyspareunia female superficial

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2007 | 18:49 | מאת: לנה

שלום. לפני מספר ימים הובחנה אצלי dyspareunia female superficial. לא קיבלתי שום הסבר. אשמח אם תסבירו לי מה זה? ואיך מטפלים? הרופה המליץ לנתח. הצילו!!!!

09/01/2007 | 12:11 | מאת: שירה

שלום לנה איני יודעת בת כמה את, אבל בהנחה שאת אדם בוגר ותבוני ואחראי, קשה לי להבין איך רופא כלשהו (אני רוצה לקוות שמדובר ברופא) קבע כי את סובלת מ.... משהו לא ברור, ומבלי להסביר לך במה מדובר, קבע עבורך כי את זקוקה לניתוח... ואיפה היית *את* בכל האירוע הזה ? מציעה לך לחזור לרופא שקבע את האבחנה הזו, ולהגיע אליו מצויידת ברשימה מסודרת של כל השאלות שעולות במוחך לגבי המושג: הפירוש, ההשלכות, מדוע יש צורך בניתוח, מה בדיוק מתרחש במהלך הניתוח הזה, האם הוא מבוצע בהרדמה מקומית/כללית, מה משך ההחלמה אחרי הניתוח.... כל שאלה הגיונית וסבירה, אמורה וחייבת להישאל ואמורה וחייבת לקבל מענה. והמענה לא יגיע מהפורום הזה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו