גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2007 | 15:11 | מאת: לי

שלום, אני בת 20 ולפני כמה ימים התחלתי ליטול גלולות יסמין. רציתי לדעת מה זה שכל כך מסוכן בגלולולת ושאנשים רבים לא ממליצים על זה ושזה לא בריא וכ`ו.. בנוסף אני ממש פוחדת מהתופעות לוואי שלהן לפני כחצי שנה נטלתי למשך 3 חודשים גלולות מליאן והם לא עזרו לי בכך שהם גרמו לי לשיעור . האם גם הגלולות האלה יגרמו לי לשיעור או שהם בעלי מרכיבים אחרים?

05/01/2007 | 15:16 | מאת: שירה

לי שלום אני מניחה שבאומרך "התחלתי לקחת גלולות" את בטח מתכוונת שמישהו רשם לך מרשם לגלולות, ואת הלכת לבית המרקחת וקנית אותם. אני מניחה בנוסף, שהאדם שרשם לך את המרשם הוא רופא נשים, או רופא המשפחה שלך. אני מקווה שהיה זה רופא נשים, ואני מציעה לך בחום לחזור אליו עם כל השאלות הנוגעות לאמצעי המניעה שהתחלת ליטול. זו הכתובת הנכונה. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו