שכחתי גלולה אחת לפני אחרונה....

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2007 | 15:04 | מאת: יעל

היי, ביום שני האחרון נטלתי את הגלולה האחרונה בחפיסה שלי, את הגלולה של יום ראשון שכחתי (כך גיליתי ביום שני) ואתמול (יום חמישי) קיימתי יחסים לא מוגנים עם חבר שלי, האם עליי ליטול את גלולת הפוסטינור? או שהמחזור יתעכב ביום (כי שכחתי אחת?), אני אמורה לקבל מחזור היום או מחר... מה רמת ההגנה שלי? אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה! :)

05/01/2007 | 15:14 | מאת: שירה

שלום יעל הסיכויים נמוכים להערכתי, אבל איני רופאת נשים ואיני רופאה כלל. את מוזמנת להתייחס לדברים שאני כותבת בנושא זה כאילו חברתך אמרה לך אותם. אני מניחה שלו חברתך היתה אומרת לך אותם, היית עושה את הדבר ההגיוני ויוצרת קשר עם רופא/ת הנשים שלך. עקרונית, הפורום אינו מיועד להתייעצות בנושאים של אמצעי מניעה. כל טוב ושבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו