חשק מיני גובר בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2007 | 22:55 | מאת: א

בזמן המחזור קיימת אצלי עליה חדה בחשק מיני, כיצד ניתן לטפל בזה כי הדבר גם מפריע לי בתפקוד היום יומי.- תודה

05/01/2007 | 15:10 | מאת: שירה

שלום א אני חוששת שלא ירדתי לסוף דעתך. לא ברור לי מדוע את צריכה "לטפל" בדחף מיני בריא וגבוה, ולהפחית את עוצמתו ? מדוע זה מפריע לך בתפקוד היומיומי ? יש לך דחף מיני גבוה - תיהני ממנו ולבריאות ! את יכולה ליהנות ממנו או על ידי קיום יחסים עם בן זוג (מזדמן או קבוע, איני יודעת באיזו מערכת יחסים את נמצאת כי לא פירטת), או שאת יכולה לבחור פשוט לאונן ולהגיע לפורקן בדרך זו. נשים רבות חשות עליה בדחף המיני דווקא בזמן ימי המחזור החודשי, עקב השפעות הורמונליות וגם לפעמים עקב הצורך הגובר בקרבה גופנית-אינטימית (לאו דווקא מינית) בימים אלה במיוחד. לא רואה שום בעייתיות במצב הזה, אבל אם לא הבנתי אותך נכון את מוזמנת להבהיר את הדברים. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו