האם חום משפיע על המחזור החודשי?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/01/2007 | 16:05 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר. אני לוקחת גלולות מינס כבר כמעט שנתיים. בסוף השבוע האחרון הייתי חולה והמחזור שלי היה מוזר.. בדר"כ המחזור שלי מופיע כ-4 ימים עד 5. הפעם המחזור היה 3 ימים ולפעמים אפילו היו הפרשות חומות. האם יש לזה הסבר? אני צריכה ללכת לרופאה שלי? אשמח אם תענו לי במהרה...

05/01/2007 | 15:12 | מאת: שירה

שלום לאנונימית איני רופאה ובפורום זה אין גינקולוג. מהידע האישי שלי, מחלת חום עלולה להשפיע באופנים שונים על המחזור החודשי, הן על התזמון שלו והן על הדימום עצמו. לקבלת מידע מקצועי-גינקולוגי יהיה עליך להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו