ירידה בחשק המיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/12/2006 | 10:17 | מאת: מיכל

שלום רב, אני נושאה עם 2 ילדים. לאחר 4 שנים עם התקן מסוג מירנה, לפני כחודשיים הוצאתי אותו ומאז אני לא לוקחת כלום כאמצעי מניעה - יש בכוונתי להכנס להריון. מאז, חלה אצלי ירידה דרסטית ברמת החשק המיני. האם נכון לקשר את הירידה להוצאת ההתקן? איך ניתן לבדוק ממה התופעה נובעת? תודה.

02/01/2007 | 10:21 | מאת: שירה

שלום מיכל איני רופאת נשים ואין לי מושג האם ירידה בחשק המיני עלולה להיגרם כתוצאה מהוצאת התקן. את השאלה הזאת עליך להפנות אל רופא הנשים שלך. סיבות לירידה בחשק המיני עשויות להיות פיזיולוגיות או נפשיות. רופאך יוכל לבחון את הפן הפיזיולוגי ובמידה והכל יימצא תקין - תצטרכי לעשות "בדק בית" נפשי ולבדוק האם יש סיבות אחרות שבגללן חל שינוי בדחף המיני שלך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו