סקס לאחר הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/12/2006 | 12:47 | מאת: אורית

שלום, רציתי לשאול אם אחרי הלידה הנרתיק של האישה חוזר למצבו הקודם או שנשאר מתוח ובעל רדיוס רחב יחסית. כלומר, ברור לי שיש הצרות מסויימת חזרה אך האם הוא חוזר ממש למצבו הקודם? כי אם הוא נשאר רחב יחסית אז יש בעיה רצינית להנות מסקס לא? (אם מדובר בסקס עם גבר בעל איבר ממוצע ולא משהו ענקי...)

02/01/2007 | 10:24 | מאת: שירה

שלום אורית אני מניחה שאם את מדברת על אשה שעברה מספר גדול של לידות, יתכן שתורגש התרחבות מסויימת של הנרתיק גם לאחר זמן ההחלמה ממועד הלידה. אבל כאשר מדובר על לידה ראשונה, ובהנחה שמדובר בלידה רגילה וללא סיבוכים - אין כל סיבה שלא לחזור ליחסי מין מספקים ומהנים עבור שני הצדדים כעבור זמן (הזמן משתנה מאשה לאשה, כמובן). גודלו של הנרתיק לא משתנה מהותית לאחר לידה. הנרתיק הוא אלסטי, הוא מתרחב בעת הצורך וחוזר למימדיו הרגילים לאחר מכן. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו