שיער גוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/12/2006 | 21:04 | מאת: עדי

יש לי בעיה של עודף שיער גוף שמעתי שנטילת גלולות מסויימות גורמות להמעטה בשער הגוף ולהאטה בצמיחתו? האם זה נכון ואם כן איזה גלולות גורמות לכך. בנוסף לכך רציתי לשאול איזה תופעות לוואי גלולות עלולות ליגרום

02/01/2007 | 10:30 | מאת: שירה

עדי שלום עליך להפנות את שאלתך לרופא/ת נשים. לפעמים, שיעור יתר נובע מחוסר איזון הורמונלי ואת זאת ניתן לבדוק באמצעות בדיקת דם. במידה וזו אכן הסיבה, הטיפול עשוי להיות הורמונלי בעזרת גלולות מסוג מסויים. את כל זאת ועוד - יוכל/תוכל להסביר לך הרופא/ה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו