כאב ביחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/12/2006 | 13:11 | מאת: דרדסית

אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסים לפני כשנה. אני גם נוטלת גלולות למניעת הריון במשך כאותו הזמן. מאז אני חווה כאבים בחדירה, הלכתי לרופא נשים והוא גילה אצלי פטריה בנרתיק, ניסינו מספר רב של טיפולים, הפטריה הלכה ונעלמה אך הכאבים נשארו. הרופא חשד שאולי מדובר בוסטבוליטיס והפנה אותי למרפאת שיבא המתמחה בנושא. לא קיבלתי אישור מהקופת חולים ומאז הפסקתי את הטיפול, הכאבים נשארו והפטריה חזרה... אני לא יודעת עדיין ממה נגרם הכאב.. כנראה שהפטריה לא עברה לגמרי וזאת הסיבה, אך ניסינו טיפולים אנטי פטרתיים ואנטיביוטיים שלא הצליחו להעלים את הפטריה באופן מוחלט.. מה אפשר לעשות? ואיך ניתן לדעת בוודאות מה הגורם לכאב הזה? חשבתי לפנות לחוות דעת נוספת של רופא אחר.. בבקשה תעזרו לי כל עצה תתקבל בברכה, מרגישה קצת מיואשת..

02/01/2007 | 10:38 | מאת: שירה

שלום דרדסית כאבים בזמן חדירה עלולים לנבוע מגורמים רבים, הן פיזיולוגיים והן נפשיים. יתכן שהמקור הראשוני היה הפטריה, אולם לא נשמע לי סביר שזו הסיבה היחידה היות והטיפול בפטריה הוא די זמין ונוח, ובקלות יחסית אפשר להעלימה ואם כך - הכאבים היו אמורים לחלוף. אני מאד ממליצה לך לפנות לטיפול סקסולוגי, וגם אם קופת החולים לא תשתתף בעלות מסיבה כלשהי, זו עדיין ההמלצה שלי. יש אתרים רבים באינטרנט המספקים אינפורמציה רפואית על וסטיבוליטיס ווגיניסמוס, ערכי חיפוש באמצעות מלות המפתח המתאימות, אני מצרפת לך רק אתר אחד מני רבים. אל תזניחי ואל תתייאשי, ואל תשלימי עם המצב ותקבלי את הכאבים כנתון שאין להשפיע או לשנות אותו. בהצלחה רבה שירה http://naturemed.co.il/in_si/health_24.html

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו