צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/12/2006 | 02:39 | מאת: ג'סיקה

שלום, אני בת 24 ולמרות שהייתי בקשר רציני בו שכבתי עם בן זוגי הסתבר לי כשהייתי אצל רופא נשים שקרום הבתולים שלי עוד לא נקרע. במהלך הקשר היה לי קשה מאוד לשכב איתו כי זה היה כרוך בכאבים חזקים מאוד - אף רופא שהייתי אצלו לא אמר לי שיש לי בעיה מסוימת ואני רק צריכה לנסות תנוחה אחרת. יש לי פחד נוראי מלשכב עם מישהו עכשיו שאני רווקה שוב ואני לא יודעת מה לעשות - אני פוחדת כי זה כואב לי ואני פוחדת בכלל מהסיטואציה - אני רוצה להגיע למצב שזה לא יהיה סיפור כזה גדול ואני אוכל לקיים יחסי מין בלי כאבים. למי אני צריכה לפנות ומה אני צריכה לעשות ? אני אשמח לכל עצה או פתרון שתתנו לי - בבקשה אני חייבת תשובה אני לא יודעת למי לפנות - הייתי אצל 3 רופאי נשים שונים במהלך השנים האחרונות ואף אחד לא נתן לי תשובה.

02/01/2007 | 10:44 | מאת: שירה

שלום ג'סיקה נשמע שהחוויה של יחסי המין עבורך היא חוויה כואבת, שלא לומר טראומטית. מן הסתם, ברור לך שהיא לא אמורה להיות כזו, ומכיוון שאת צעירה זה מאפשר לך לטפל בבעיה ממש בתחילתה ולא "לסחוב" אותה במשך שנים רבות. ככל שתקדימי לטפל במצב, כך תוכלי ליהנות מיחסי מין מספקים ומענגים. בהנחה שאכן נבדקת אצל רופא נשים ונקבע כי אין כל בעיה גופנית, הצעד הבא עליו אני ממליצה לך הוא לבחור בין פנייה לסקסולוג או פסיכולוג (או אדם המשלב את שני המקצועות). היות ומקור הכאבים אינו גופני, אפשר להניח שמדובר בכאבים הנובעים ממקור נפשי, ולכן הטיפול לא יהיה רפואי אלא יתמקד בפן הרגשי. לא להתייאש ולא לוותר. בהצלחה רבה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו