חוסר גירוי מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/12/2006 | 14:20 | מאת: שוש ברק

מזה כחדשיים אני נוטלת קלונקס בשל תסמיני חרדה ומתח. מאז נטילת התרופה אין לי כל תגובה לגרוי מיני.מעונינת אני לדעת האם יש קשר בין התרופה המסוימת לבין הירידה בחשק ובחסר התגובה לכל גרוי.האם יש פתרון תרופתי או אחר למצב.לצין שהקלונקס מאד עוזר לי. בתודה.

24/12/2006 | 08:04 | מאת: רוני

יש קשר בין נטילת תרופות ממשפחת קלונקס לבין ירידה בחשק המיני קשה לי להאמין שרופא ישנה את המינון או החלפת התרופה אם התופעות בגינן קיבלת את התרופה מועילות. נסי לשנות מעט את אורח החיים והכניסי קצת רוח למפרשים ע"י יציאה לחופשה או כל דבר שיוריד את המתח וכד'

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו