יובש וגינלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/12/2006 | 09:56 | מאת: גלית

כבר שנתיים שאני סובלת מיובש נורא שבא לידי ביטוי לא רק בזמן קיום יחסי מין . נבדקתי ואין לי פטריה ואף הפסקתי את השימוש בגלולות אך ללא הועיל. המצב נמשך. כרגע אני משתמשת בג'ל , אך האם זהו הפתרון מעתה ועד עולם ? האם קיים פתרון אחר ? תודה וחג שמח .

22/12/2006 | 16:52 | מאת: שירה

גלית שלום התשובה היחידה שיש באפשרותי להישב לך היא: "אין לי מושג !" איני רופאת נשים, וזוהי שאלה גינקולוגית כך שאני חוששת שתיאלצי לפנות לרופא/ת נשים על מנת לברר את האפשרויות העומדות בפנייך. כל טוב ושבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו