שאלה מביכה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/12/2006 | 15:27 | מאת: 1707

אני בת 20 והחזה שלי לא סימטרי (בכלללל) מגיל 14 בערך, חשבתי שעם הזמן זה יסתדר מה שלא קרה... מה אני יכולה לעשות? האם יש תרופות או משהו כזה..? אני פשוט אובדת עצות!!

22/12/2006 | 16:50 | מאת: שירה

שלום לך גוף האדם אינו סימטרי באופן מדויק. אם תסתכלי על כל האיברים הזוגיים בגופנו (עיניים, אוזניים, נחיריים וכן הלאה) תגלי שלא מדובר בהעתק מושלם, ושכיח שיהיו הבדלים דקים בין איבר אחד לזוג שלו. השדיים גם הם אינם איבר סימטרי, שכיח מאד שצד אחד גדול יותר מן הצד השני אבל כמובן - מדובר בהבדל קטן. על מנת לבחון האם מדובר בהפרש סביר יהיה עליך לפנות לרופא שלך (רופא המשפחה או רופא נשים, מה שנוח לך יותר). יכול להיות שאת מייחסת להפרש חשיבות גדולה ממה שהיא מצטיירת במציאות (וזה קורה לעתים תכופות בשל הרדיפה המוגזמת אחרי ה"גוף המושלם" שנשים רבות נשאבות לתוכה). אם משהו אכן "לא תקין", סמכי על הרופא שלך שהוא יאמר לך זאת. ולגבי הפתרון - אני לא מכירה כל פתרון אחר פרט לפתרון הניתוחי. שבת שלום שירה

08/01/2007 | 04:05 | מאת: מיכאלה

זה דווקא נשמע חמוד.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו