גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/12/2006 | 11:46 | מאת: לימור

אני בת 27 ומתלבטת אם להתחיל לקחת גלולולת , מתכוונת להמשיך להשתמש בקונדום (אך לחוצה משימוש בקונדום בלבד). הרופאה רשמה לי גלולות יסמין. אני לוקחת תרופות אנטי דיכאוניות- ציפראמיל. האם לקיחת התרופות במקביל יכול להשפיע עלי לרעה או להפחית את עוצמת הגלולות? האם גלולות יכולות להפריע לפוריות?

21/12/2006 | 12:45 | מאת: שירה

שלום לימור הפורום אינו מיועד ליעוץ בנושא אמצעי מניעה, לשם כך קיימים פורומים אחרים או הכי טוב - להתייעץ עם הרופא/ה המטפל/ת שלך. לא ברור לי מדוע את מתכוונת *גם* להמשיך להשתמש בקונדום ו*גם* להשתמש בגלולות (?) ולגבי השילוב בין תרופות פסיכיאטריות וגלולות - לא אמורה להיות בעיה באופן כללי אבל הרופאה שלך חייבת להיות מעודכנת בעובדה שאת נוטלת תרופות כאלה, והיא זו שאמורה לאשר או לא לאשר את השילוב. גלולות למניעת הריון לא פוגמות בפוריות האישה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו