וסטיבוליטיס וצילום רחם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/12/2006 | 20:04 | מאת: לילי32

שלום רב אובחנתי ע"י גניקולוגית כסובלת מוסטיבוליטיס+וגיניסמוס הדבר מתבטא בכאבים בקיום יחסים ובבדיקות גניקולוגיות. טופלתי ע"י סקסולוג+פיזיותראפיה אך הכאבים נותרו אני אמורה לעשות צילום רחם השבוע ואני לא יודעת איך אהיה מסוגלת לעבור אותו לאור מצבי. האם תוכלו ליעץ לי בנושא? תודה מראש

21/12/2006 | 11:40 | מאת: שלומית

לילי, זה לא הפורום המתאים לשאלתך. את צריכה להתייעץ עם רופא נשים. יש באתר starmed.co.il פורום שעוסק בדליפת שתן אמנם, ומנהל הפורום, ד"ר מיכאל פרידמן עוסק בבעיית הוסטיבוליטיס. נסי לשאול אותו.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו