בעיית יובש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/12/2006 | 15:22 | מאת: לימי

שלום לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהו אנחנו לא שוכבים אבל אנחנו משתפשפים וכאלה (**לפניו לא הייתי במצבים כאלה בעבר.. לא עשיתי כלום) ובזמן ההשתפשפות אני איכשהו נפסיקה להיות רטובה ואז מתחיל לשרוף לי קצת באיבר וגם קצת לכאוב.. אני לא יודעת למה אני ככה מפסיקה להתייבש אני לא מגיעה גם ככה לאורגזמות מה לא בסדר בי? ואיך אני יכולה לטפל בזה.?

19/12/2006 | 16:08 | מאת: רוני

אם מתכוונת לחיכוך באיברי מין ללא חדירה? זה הזמן להשתמש באמצעי הגנה ! צריכה קודם כל להזהר מאוד מפני הריון לא רצוי גם אם לא מבוצעת חדירה מלאה !!! לגבי יובש כדאי להיוועץ ברופא נשים או להשתמש בגל לחות על בסיס מים KY

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו