בלי מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/12/2006 | 18:24 | מאת: יעלה

הי, קראתי שהולכת לצאת גלולה חדשה שגם תמנע הריון וגם תעלים את המחזור החודשי לגמרי. כמובן, שלי זה נשמע טוב, אבל חברה שלי אומרת שזה ממש לא בריא להיות בלי מחזור. האם היא צודקת? פה קראתי את זה: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3569

19/12/2006 | 16:11 | מאת: שירה

יעלה שלום כדי לקבל חוות דעת מקצועית על העניין (למרות שבינינו, את קצת מקדימה את המאוחר, ומזדרזת להתלבט לגבי מוצר שעדיין לא קיים בשוק) עליך יהיה לפנות לגינקולוג/ית, אני איני רופאה בכלל ולא רופאת נשים בפרט. באופן לא מקצועי וכללי ביותר, כי איני מכירה את הגלולה המדוברת, לא חושבת שיש בעייתיות בכך שהגלולה גורמת למחזור לא להגיע בכלל, כי צאי מתוך הנחה שממילא המחזור החודשי שמתקבל באמצעות אמצעי המניעה (הגלולות) הקיימות כיום בשוק, הוא אינו מחזור "טבעי" אלא מלאכותי לגמרי. כל זמן שאת נוטלת גלולות למניעת הריון, ממילא אינך מבייצת כך שהמחזוריות הטבעית של הגוף מתבטלת במובן מסויים גם כך. כאמור, אם הנושא מעניין אותך הפני את השאלות לרופא/ת הנשים ותקבלי תשובות מוסמכות. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו