שאלה מאוד דחופה למומחים!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/12/2006 | 01:44 | מאת: דנה

לפני שבוע קיימתי יחסים עם קונדום (אני לא נוטלת גלולות נגד הריון) הרגשתי שהכל בשליטה ופתאום הקונדום נקרע כאשר האיבר מין לא היה בתוכי. מיד אני וחבר שלי הפסקנו הכל וקצת חששנו מה היה מצב הקונדום לפני שהוא נקרע- אולי היה בו חור קטן וכו'. בכל אופן החלטתי (ברוב טיפשותי) לא לקחת שום גלולה מונעת אבל בכל אופן עשיתי למחרת בדיקה עם ערכה לבדיקת הריון והתוצאה היתה שלילית. השבוע הייתי אמורה לקבל מחזור ועדיין לא קיבלתי (מאחר ב-3 ימים) ושוב עשיתי בדיקה ביום שבו הייתי אמורה לקבל את המחזור ושוב תשובה שלילית והפעם לקחתי ערכה מחברת ייצור שונה. בטח אתם שואלים: מה היא מודאגת? ככה: היום הרגשתי תחושות משונות: הבטן שלי התנפחה והתקשתה והשדיים שלי גם גדלו בבת אחת. יש לציין שבתקופה האחרונה לא הקפדתי על ארוחות מסודרות ומלאות- התזונה שלי הייתה די לקוייה והייתי שרוייה במתח בגלל סיבות שונות. עכשיו השאלות שלי הן: 1. האם ערכה לבדיקת הריון יכולה להיות לא אמינה עד כדי כך? 2. האם לדעתכם עליי לחכות עוד כמה ימים עד שהמחזור יואיל בטובו להופיע או מיידית לפנות לרופא משפחה? 3. איזו בדיקה יכולה בוודאות להוכיח מצב של הריון? 4. האם הפרייה מזרע של גבר יכולה לקחת יותר משבוע? בבקשה תענו לי, אני לא יודעת עוד למי לפנות.

19/12/2006 | 16:08 | מאת: שירה

דנה שלום הבדיקה המהימנה ביותר לגילוי הריון היא בדיקת דם. בצעי בדיקת דם וכך תוכלי לקבל תשובה חד משמעית לתהיותייך. כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו