לוקח לו המון זמן לגמור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/12/2006 | 10:23 | מאת: מיכל

בעיה קצת מצחיקה כי רוב הנשים אולי היו רוצות, אבל לחבר שלי לוקח המון המון זמן לגמור! גם אחרי משחק מקדים ארוך וגם אם הוא חודר רק אחרי מין אוראלי (שהוא לא גומר בו) עדיין לוקח לו הרבה זמן וזה מגיע למצב שלי כבר ממש כואב, הוא מבין ויוצא מייד וברוב המקרים הוא לא גומר בכלל. הוא טוען שזה בסדר ולא לוחץ עלי בכלל אבל לי זה מפריע שככה זה בדר"כ נגמר. יש עצות אולי על איך לזרז את זמן הגמירה או לחילופין להפחית את הכאב שאני מרגישה אחרי כמה דקות של חדירה?

16/12/2006 | 08:00 | מאת: azi

תשתמשי במשחה KY-ניתן לרכישה בכל בית מרקחת ללא מרשם. תהנו

17/12/2006 | 13:10 | מאת: מיכל

ניסיתי - לא ממש עוזר, והגניקולוגית שלי לא רואה שום בעיה גופנית...

23/12/2006 | 15:59 | מאת: azi

הי מיכל, תגלשי אל: www.sexual-health.org.il החברה הישראלית להפרעות בתיפקוד המיני. הנושא: "שפיכה מאוחרת" אולי המאמר ישכיל אותך.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו