שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/12/2006 | 16:56 | מאת: יעל

היי לפני מס' ימים היתי עם בן זוגי ניסינו לקיים יחסי מין כשאיבר מינו היה בתוכי וחלק מהזמן הוא בכלל סליחה על הביטוי פשוט לא עמד ניסינו להנות מהחיכוך כשראינו שזה כנראה לא הולך ניסה בן זוגי לאונן ולשפוך(או "לגמור") על בטני ברצוני לדעת האם יש סיכוי שנכנסתי להריון ולידע שנטלתי פוסטינור מרב פחד...אודה לכם על תשובתכם הנני מאוד מודאגת...

14/12/2006 | 09:50 | מאת: שירה

שלום יעל כשאת ובן זוגך מגיעים למצב בו אתם שניכם עירומים ויש מגע בין איברי המין שלכם, זה סימן מובהק לכך שהגיע הזמן להתחיל להשתמש באמצעי מניעה. כל טוב שירה

14/12/2006 | 10:30 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! מפניתך אני מבין שאת מקיימת יחסי מין מלאים, כולל חדירה, ללא אמצעי מניעה. איפה כאן השאלה? האם את יכולה להרות מזה? בוודאי שכן. תגשי עוד היום לרופא נשים להסדיר אמצעי מניעה יעילים ובטוחים. פוסטינור, "לגמור בחוץ", או כל המצה אחרת לא מהווים תחליף לאמצעי מניעה, ומובילים לעתים להריון לא מתוכנן. ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו