לא אוהבת לאונן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/12/2006 | 15:09 | מאת: טל

שלום רב אני פעילה מינית כבר כמה חודשים ולפני זה בחיים לא הייתי גומרת חברות שלי מספרות שהן מאוננות ונהנות מאוד אך קשה לי לגעת בעצמי בלי הפרטנר שלי ואיני מרגישה כלום האם זה נורמלי? תודה רבה

12/12/2006 | 17:53 | מאת: רוני

התחלת פעילות מינית לא מזמן ולכן סביר להניח שטרם גילית את כל רזי העינוג מציע לך לקרוא את הספרים "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=123356&PopupID=0 וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

13/12/2006 | 16:48 | מאת: י.ערה

אין כבר מיתוס - הלינקים לחנות, שהספיקה להסגר, כבר לא עובדים.

14/12/2006 | 09:55 | מאת: שירה

שלום טל באופן כללי, אין שום סיבה שתעשי פעולות שלא גורמות לך הנאה. לא מדובר בעבודה, זה לא משהו ש"חייבים" לעשות אלא בוחרים אם רוצים, ואם את לא נהנית - מדוע שתעשי זאת....? את בתוך זוגיות מספקת ונעימה אם הבנתי אותך נכון, ואת חשה הנאה מינית ואף גומרת ביחד עם בן זוגך. אינך חייבת לאונן רק כיוון שחברותייך עושות כן. אין לי אפשרות לנחש מדוע אינך נהנית מהאוננות, אבל יתכן (וזו סתם השערה) שמדובר באיזה שהוא מחסום רגשי שמונע ממך ליהנות ממגע עצמי. אם חשוב לך לברר את העניין, תוכלי להיעזר ביעוץ סקסולוגי/פסיכולוגי ולבדוק את תחושותייך, את מקורן ואת הדרכים להתמודד איתן, אבל שוב - אני לא בטוחה שיש צורך של ממש. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו